Menu

Onze

menu's

Onze menu’s zijn samengesteld met verse en gecertificeerde producten die op ambachtelijke wijze worden bereidt. Wij werken met Beter Leven en/of biologisch vlees, MSC gevangen vis en seizoensgebonden producten. Tevens voeren wij een duurzaam beleid door in onze productie en energie verbruik.

Indeling menu

Wij hebben een lijst van diverse gerechten opgesteld waar we graag een kleine toelichting op geven:

  • De voorgerechten kunnen eventueel ook als tussengerecht worden bereidt.
  • De tussengerechten kunnen eventueel ook als voorgerecht worden bereidt.
  • Er wordt 1 gerecht per gang gekozen.
  • Dieet wensen of allergieën kan rekening mee gehouden worden en wij zorgen voor een alternatief. Dit dient minimaal 3 dagen voor aanvang van het diner te worden overlegd.
  • Wij koken minimaal 4 gangen.
  • Alle gerechten worden vooraf ingekocht en bereid in onze kookstudio.
  • Op locatie zullen wij de gerechten regenereren en opmaken.
  • Wij hebben eventueel servies, bestek en glaswerk op aanvraag.
  • Eventuele aankleding van de tafel of ruimte verzorgen wij ook op aanvraag.
  • Wij bieden ook workshops aan bij u thuis.
  • Op feestdagen geldt een toeslag van 150% op de personeelskosten.

De kok

Wat u van de kok kunt verwachten:

  • Klaarmaken en presenteren food.
  • Inzetten en uithalen borden.
  • Schoonmaken van de keuken.

Extra in te huren

  • Bediening.
  • Servies, bestek, glaswerk.
  • Aankleding.
Feestmaanden

Feestmaanden

menu

Voor

  • Tramezzini paddenstoel, truffel, Parmeggiano en morille schuim
  • Tweeluik van Makreel, pastinaak chipje, kruidensla, crouton en drie bereidingen van biet
  • Licht gerookte filet van eend en rillette van eend, cranberries, kaantjes en broccoli crème
  • Umami zalm, beukenzwam, sjalot, zoetzure aardappel, cress, rettich, radijs, miso crème en mizuna sla

Shooters

  • Bisque
  • Pastinaak/parmeggiano

Hoofd

  • Hert, wild zwijn, seizoen groenten, mousseline en port jus
  • Ravioli, gamba, mossel, aspergescheuten en kreeftenjus
  • Suprême van parelhoen, parelgort, seizoen groenten en gevogeltejus
  • US Sukade, seizoen groenten, mousseline, bospaddenstoelen en sjalottenjus

Dessert

  • Kaasplank met notenbrood en chutneys
  • Grand dessert. Mix van heerlijke desserts uit het seizoen